free counter with statistics

Slow ceramics workshop

Slow ceramics workshop

Twee dagen lang werken met klei in bijzonder ontspannen en stijlvolle sfeer in rustig atelier met tuin aan de Amstel in Amsterdam. Door middel van oeroude keramische technieken kunnen wij bijna alles maken zolang het maar in mijn oven past. Wij leren alle kenmerken van klei goed kennen. Onze vormen bepalen wij maar het tempo waarin we ze maken wordt bepaald door de klei.

Af en toe stoppen is net zo belangrijk als doorgaan. Deze rustige manier van werken gaat gepaard met een ontspannen focus die tot kleine verrassingen kan leiden. Beginners zijn ook welkom.

Vrijdag 14 januari 11:00 uur tot 16:00 uur
Opbouwen en werken met klei. De objecten moeten dan een aantal dagen drogen en worden binnen een week gestookt in mijn keramische oven.Een week later zijn ze klaar om geschilderd en geglazuurd te worden.

Vrijdag 21 januari 11:00 tot 16:00 uur
Het beschilderen van de werken die daarna weer de oven in gaan en in de loop van de week van 24 januari bewondert en opgehaald kunnen worden op mijn atelier.

Kosten voor deze twee workshops incl. alle materialen en stookkosten: koffie, thee en lunch zijn voor PV leden € 165.- en € 180 voor niet leden.

De mogelijkheid bestaat om één workshop te volgen maar dan kan uw werk niet beschildert
en geglazuurd worden want de klei moet l week drogen.
Verdere info: www.karinjarvinen.com
Aanmelden bij: amc-personeelsvereniging@amc.nl